АБВ: Именно липсата на политически дебат доведе до рекордно ниската избирателна

...
АБВ: Именно липсата на политически дебат доведе до рекордно ниската избирателна
Коментари Харесай

Владимир Маринов: Ниската избирателна активност и предизвестеният резултат от вота са изцяло по вина на политиците

АБВ: Именно неналичието на политически спор докара до рекордно ниската изборна интензивност

" Ниската изборна интензивност и предизвестеният резултат от вота са напълно по виновност на политиците ", разяснява зам.-председателят на АБВ Владимир Маринов и добави, че " гражданското омерзение от изборния развой и от политиката като цяло не трябва да бъде отминавано като факт ". В разбора си на миналия парламентарен избор Маринов уточни неналичието на диспути по политики, сменени от междуличностни нападки и втълпяване на ненавист, предава .

Владимир Маринов даде доста добра оценка на резултата от вота за обединението, към която принадлежи АБВ „ Български напредък “. " Време е за държавническо отношение, с цел да преминем през зимата и да бъдат открити решения на поредицата от рецесии, в които се намира България ".

В коментара си зам.-председателят на АБВ Петър Първанов акцентира спешността на всичко дейности, които би трябвало да подобрят стандарта на живот на българите – събития, които изискват политическа непоклатимост и рационален метод.

Председателят на АБВ Румен Петков в коментара си за миналата акция, която дефинира като вяла, акцентира, че точно неналичието на политически спор докара до рекордно ниската изборна интензивност.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР